Mitoituksen mukaiset poraukset

Toteutamme mitoituksen mukaisia porapaalutus, ankkurointi, lyöntipaalutus sekä maalämpökaivon porauksia.

Pyydä tarjous

Maalämpökaivot varmasti ja vaivattomasti

Tiesitkö, että HVM Energy toteuttaa myös mitoituksen mukaisia porapaalutus, ankkurointi, lyöntipaalutus sekä maalämpökaivon porauksia? Teemme porauksia sekä saneeraus- että uudiskohteisiin nopeasti ja vaivattomasti. Toimimme pääsääntöisesti Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueella, mutta tarjoamme suurempia energiakenttiä, porapaalutuksia, ankkurointiporauksia ja lyöntipaalutusta koko Suomen ja Pohjois-Ruotsin alueella.

Luota kokeneisiin ammattilaisiin

Kun valitset HVM Energyn, saat kaikki tarvittavat palvelut samasta paikasta, jolloin säästät aikaa ja vaivaa. Meillä on käytössämme monipuolinen porauskalusto, joka mahdollistaa kaivojen porauksen tehokkaasti ja tarkasti. Kalustomme hankinnassa olemme hakeneet mahdollisimman vähäpäästöisiä ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

Laaja kokemuksemme erilaisten kaivojen porauksesta varmistaa, että työ toteutetaan aina ammattitaidolla ja huolellisesti.

Näin prosessi etenee

 1. Suunnitteluvaiheessa määrittelemme kaivon sijainnin, syvyyden ja mitat. Lisäksi huomioimme maaperän ominaisuudet.
 2. Porauksen toteuttavat kokeneet ammattilaiset.
 3. Maalämpökaivon asennuksessa kaivon sisälle asennetaan laadukkaat keruuputket ja nesteet.
 4. Lopuksi varmistamme, että kaivo varmasti toimii suunnitellulla tavalla.

Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin

Miksi valita HVM Energy porausten toteuttajaksi?

HVM Energy Oy on HV-Maarakennus Oy:n tytäryhtiö, joten meillä on alalta usean vuosikymmenen kokemus. Halusitpa sitten maalämpökaivon, ankkuroinnit tai porapaalut, meillä on siihen tarvittava kalusto.

 • Valitse kokenut porausammattilainen.
 • Monipuolinen porauskalusto.
 • Panostus ympäristöystävällisyyteen.

Lämpökaivojen poraus Suomessa. Kysy lisää ja pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä porausprojekteista

 • Kuinka kauan poraustyöt yleensä kestävät?

  Porauksen kesto riippuu kaivon syvyydestä ja kallion laadusta, sekä maaputkituksen pituudesta. Maalämpökaivon porausvaihe kestää päivästä muutamaan päivään. Mikäli kaivoja porataan useampia, kasvaa porausaika samassa suhteessa.

 • Miten hinta määräytyy maalämpökaivon tai porapaalutuksen porauksessa?

  Maalämpöporauksen hinta määräytyy maaosuuden teräsputkituksen pituuden, kaivon syvyyden, keruuputkiston koon ja kohteen sijainnin mukaan. Tarjoukseen sisältyy tietty määrä maaputkitusta, jonka ylittävä osuus tulee tarjouksessa esitetyn maaputkitus lisämetrihinnan mukaisesti. Hintaan vaikuttaa myös muiden valittujen palveluiden määrä, kuten vaakaputkitus, kaivuutyöt, yms.

  Porapaalutuksen ja ankkuriporauksen hinta määräytyy mm. kokoluokan, sijainnin ja haluttujen lisäpalveluiden mukaan.

 • Miksi valita meidät?

  HVM Energyllä työskentelee ammattitaitoinen ja hyvin koulutettu henkilökunta. Maalämpöporaajamme ovat suorittaneet kaivonporausalan kattojärjestö Poratekin järjestämän kaivonporaajan ammattitutkinnon. Heillä jokaisella on myös ympäristöturvallisuuskortti. Tavoitteenamme on tuottaa pienellä hiilijalanjäljellä vihreää energiaa asiakkaillemme. Panostamme niin kaluston, henkilökunnan kuin käyttämiemme tuotteiden osalta ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja kierrätykseen. Kierrätyksen, työntekijöiden, palkkauksen, työterveydenhuollon ja päästövaatimusten osalta noudatamme Suomen lakia ja eettisiä arvoja.

Kiinnostuitko? Kysy lisää

Pyydä tarjous

Energiaratkaisut kotiin, taloyhtiöön tai yritykselle

Kestävät energiaratkaisut ja huollot koko Pohjois-Suomen alueella. Pyydä tarjous jo tänään, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
Pyydä tarjous
Muista myös kotitalousvähennys