Tietoa meistä

HVM Energy on pohjoissuomalainen yritys, joka on erikoistunut puhtaaseen energiaan. Tarjoamme energiatehokkaita ratkaisuja lämpöpumpuista aurinkopaneeleihin.

Energiatehokkaat ratkaisut Suomen olosuhteisiin

HVM Energy on HV-Maarakennus Oy:n tytäryhtiö, joka tarjoaa pohjoisiin olosuhteisiin sopivia energiaratkaisuja avaimet käteen -asennuksina. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu, että vastaamme kaikista työvaiheista projektin alusta loppuun saakka. Laatumme takaa paitsi huippuluokan tuotemerkit, mutta myös henkilöstömme raudanluja osaaminen.

Meihin luottavat

Kotimaisen energiatehokkuuden puolesta

Autamme asiakkaitamme ottamaan käyttöön kestäviä ja tehokkaita energiaratkaisuja, jotka auttavat säästämään lämmityskustannuksissa ja vähentämään hiilijalanjälkeä. Kotimaisen energiatehokkuuden edistäminen on meille tärkeä tavoite, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa asiakkaitamme pienentämään kiinteistöjen hiilijalanjälkeä. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut energiatehokkuuden lisäämiseksi ja ympäristön suojelemiseksi pohjoisen olosuhteissa.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää, miten voimme auttaa sinua parantamaan kotisi tai kiinteistösi energiatehokkuutta.

 

Miksi valita HVM Energy

Palvelua pohjoisen olosuhteisiin

Oululaisena yrityksenä tunnemme pohjoisen olosuhteet hyvin. Kaikkien tuotteidemme toimivuus on testattu vaativissa Pohjolan oloissa, jotta voit nauttia energiajärjestelmän toimivuudesta mahdollisimman pitkään ja vähällä vaivalla. Ja jos järjestelmässä jokin sattuu menemään vikaan, huoltopalvelumme tietää, kuinka ratkaista ongelma.

Kotiin, taloyhtiöihin ja kiinteistöihin

Tarvitsetko uutta lämmitysmuotoa kotiisi? Oli kyse sitten omakotitalosta tai taloyhtiöstä, me päivitämme energiaratkaisusi tähän päivään. Solmimme myös kumppanuuksia suurkiinteistöasiakkaiden kanssa. Palvelumme tuovat säästöjä ja vakautta sekä asumiseen että liiketoimintaan – puhumattakaan kiinteistön arvonnoususta.

Vastuullista työtä ympäristön hyväksi

HVM Energyllä on käytössä standardin SFS-EN14001:2015 mukainen ympäristöjärjestelmä. Se parantaa ympäristöasioiden hallintaa määrittelemällä resurssit, prosessit ja menettelyt, joiden avulla ympäristönsuojelun tasoa nostetaan. Järjestelmän tärkeitä elementtejä ovat mm. ympäristövaikutukset, elinkaariajattelu ja johdon vastuu.

Yhteyshenkilöt

Jesse Kehusmaa

Työnjohto, maalämpö ja poraustyöt

jesse.kehusmaa@hvm.fi

Puh. +358 40 357 8029

Marko Veittikoski

Toimitusjohtaja

marko.veittikoski@hvm.fi

Puh. +358 40 589 2352

Harri Posti

Hallituksen puheenjohtaja

harri.posti@hvm.fi

Puh. +358 400 694 286

Energiaratkaisujen asiantuntija

Meillä on vuosien kokemus uusiutuvista energiaratkaisuista, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja kestäviä vaihtoehtoja. Ilmalämpöpumput, aurinkopaneelit ja maalämpöratkaisut ovat erinomaisia tapoja säästää energiaa ja vähentää lämmityskustannuksia. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää, miten voimme auttaa sinua siirtymään kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Pyydä tarjous