Aurinkopaneelien asennukset & käyttöönotto

Aurinkopaneelijärjestelmämme ovat Suomen olosuhteisiin valikoituja ja eri kattotyypeille sopivia. Saat paneelit ja asennuksen luotettavalta pohjoissuomalaiselta toimijalta. Asennukset Oulussa, Rovaniemellä, Kemissä ja muualla Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Pyydä tarjous

Aurinkopaneelit koko Suomeen

HVM Energyn korkealaatuiset ja kestävät aurinkopaneelit soveltuvat tutkitusti Suomen vaihteleviin olosuhteisiin. 25 vuoden takuu pitää huolen, että sähköntuotanto tapahtuu huolettomasti. Aurinkopaneelit on myös oiva tapa lisätä omavaraisuutta, vähentää hiilijalanjälkeä sekä kasvattaa kotisi arvoa. Riippuen kiinteistön koosta ja paneelien määrästä, voit säästää sähkölaskussa jopa 500-2500 € vuodessa.

Valitse HVM Energy aurinkopaneelien toimittajaksi

Harkitsetko aurinkopaneelien hankkimista kotiisi tai kiinteistöösi? HVM Energyn asiantuntijat antavat sinulle mielellään lisätietoja aurinkoenergiaan siirtymisestä. Meidän avullamme aurinkopaneelien hyödyntäminen on helppoa, ja varmistamme että paneelisi tuottavat sähköä odotetulla tavalla. Avaimet käteen -paketti tekee prosessista vaivattoman.

Näin prosessi etenee

 1. Keskustelemme tarpeistasi ja tavoitteistasi aurinkovoiman suhteen.
 2. Suosittelemme sinulle sopivat aurinkopaneelit ja lisävarusteet.
 3. Ammattilaisemme asentavat aurinkopaneelit.
 4. Tarjoamme kattavia huoltopalveluita, jotta paneelisi toimivat aina tehokkaasti ja luotettavasti.

Edustamamme tuotemerkit

HVM Energy edustaa kahta huippuluokan aurinkopaneelituotemerkkiä: Canadian Solar ja Hanwha Q CELLS. Canadian Solar on tunnettu erinomaisesta laadustaan ja luotettavuudestaan, kun taas Hanwha Q CELLS tarjoaa korkean suorituskyvyn ja innovatiivisen teknologian.

Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin

Kohti kestävää tulevaisuutta aurinkopaneeleilla

Aurinkopaneelit eivät ole pelkästään kestävä ja ympäristöystävällinen valinta, vaan myös erittäin kannattava sijoitus. Ne voivat tuottaa jopa 5-20% vuodessa sijoituksestasi, ja lisätä huomattavasti kiinteistösi arvoa. Asennetut paneelit ovat hiljaisia, huomaamattomia ja helppokäyttöisiä.

 • Kannattava sijoitus tulevaisuuteen
 • Hiljaisia ja huomaamattomia

Aurinkopaneelit avaimet käteen -palveluna. Kysy lisää ja pyydä tarjous

Usein kysyttyä aurinkopaneeleista

 • Miten aurinkopaneelit hankitaan?

  Tässä yleinen askel askeleelta -ohje aurinkopaneelien hankkimiseen:

  1. Arvioi aurinkoenergian potentiaalia kiinteistölläsi: Ensimmäinen askel on selvittää, onko kiinteistölläsi riittävästi auringonvaloa aurinkopaneelien tehokkaaseen toimintaan. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi aurinkosähköpotentiaalin arvioinnilla tai ammattilaisen konsultaatiolla.
  2. Yhdessä osaavan aurinkopaneelitoimittajan kanssa suunnitellaan aurinkopaneelijärjestelmä, joka sopii parhaiten kiinteistösi tarpeisiin ja vaatimuksiin. Tämä sisältää aurinkopaneelien sijainnin, määrän, paneelien tyyppiin ja tehon, invertterin valinnan sekä järjestelmän koon.
  3. Kun suunnitelma on hyväksytty, aurinkopaneelit asennetaan kiinteistölle. Asennustyö sisältää paneelien kiinnittämisen kattoon sekä sähköliitäntöjen tekemisen.
  4. Kun aurinkopaneelijärjestelmä on asennettu ja tarkastettu, se voidaan kytkeä sähköverkkoon. Aurinkopaneelit alkavat tuottaa sähköä auringonvalosta, ja voit alkaa hyödyntää omaa aurinkoenergiantuotantoasi.
 • Kuinka paljon aurinkopaneelit maksavat?

  Aurinkopaneelien kustannukset voivat vaihdella riippuen useista tekijöistä, kuten aurinkopaneelien määrästä, tehosta, sijainnista, asennustyöstä ja mahdollisista lisävarusteista. Aurinkopaneelien hinta on kuitenkin yleensä laskenut viime vuosina ja aurinkoenergia on tullut entistä edullisemmaksi vaihtoehdoksi. On tärkeää huomioida myös aurinkopaneelien pitkän aikavälin tarkastelu, sillä aurinkopaneelit tuottavat sähköä useiden vuosien ajan, mikä voi säästää merkittävästi sähkökuluissa.

 • Kuinka kauan aurinkopaneelien asennus kestää?

  Aurinkopaneelien asennuksen kesto riippuu aurinkopaneelijärjestelmän koosta, asennuspaikasta ja muiden tekijöiden mukaan. Yleensä pienempien järjestelmien asennus voi kestää muutamasta päivästä viikkoihin, kun taas suurempien järjestelmien asennus voi viedä useamman viikon tai jopa kuukausia. Annamme tarkemman arvion asennuksen kestosta järjestelmän suunnittelun yhteydessä.

 • Miten aurinkopaneelit huolletaan?

  Aurinkopaneelit ovat yleensä huoltovapaita, mutta niille voi olla hyvä tehdä säännöllistä huoltoa varmistaakseen niiden tehokkaan toiminnan. Tavallisimmat huoltotoimenpiteet aurinkopaneelien osalta ovat paneelien puhdistaminen, tarkistaminen ja tarvittaessa korjaaminen. Puhdistus voidaan tehdä esimerkiksi harjalla tai letkulla, ja tarkistaminen voi sisältää paneelien kunnon, liitosten ja kaapeleiden tarkastelua. Annamme tarkemmat ohjeet aurinkopaneelien huoltamiseen asennuksen yhteydessä.

 • Mitä hyötyjä aurinkopaneelien hankkimisesta on?

  • Säästöt energiakuluissa: Aurinkopaneelit voivat tuottaa ilmaista sähköä auringonvalosta, mikä voi vähentää energiakuluja ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.
  • Ympäristöystävällisyys: Aurinkoenergia on uusiutuva energialähde, joka ei tuota päästöjä ja voi auttaa vähentämään hiilijalanjälkeäsi.
  • Itsenäisyys energiaturvasta: Aurinkopaneelit voivat tarjota itsenäisen energialähteen, erityisesti haja-asutusalueilla tai alueilla, joilla sähköverkko ei ole saatavilla.
  • Mahdollisuus myydä ylijäämäsähköä: Jos aurinkopaneelijärjestelmäsi tuottaa enemmän sähköä kuin tarvitset, voit myydä ylijäämäsähkön takaisin sähköverkkoon ja ansaita lisätuloja.

Kiinnostuitko? Kysy lisää

Pyydä tarjous

Energiaratkaisut kotiin, taloyhtiöön tai yritykselle

Kestävät energiaratkaisut ja huollot koko Pohjois-Suomen alueella. Pyydä tarjous jo tänään, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
Pyydä tarjous
Muista myös kotitalousvähennys