Ilma-vesilämpöpumput

HVM Energy myy ja asentaa ilma-vesilämpöpumput avaimet käteen -palveluna Oulun ja Lapin alueella. Ota hyppy kohti pienempää sähkönkulutusta nyt.

Ilma-vesilämpöpumpun asennukset Oulussa ja Lapissa

HVM Energyn kautta saat ilma-vesilämpöpumput vaivattomana avaimet käteen -pakettina. Ilma-vesilämpöpumpulla tuotat puhdasta ja edullista lämpöä kodissa, jossa on vesikiertoinen lämmönjakoverkko, kuten vesipatterit tai lattialämmitys. Se voidaan asentaa kodin pääasialliseksi lämmönlähteeksi tai tukemaan toista lämmitysjärjestelmää. Aloita oma vihreä siirtymäsi ottamalla yhteyttä HVM Energyn asiantuntijoihin.

Lämmitä talo ja käyttövesi uusiutuvalla energialla

Ilma-vesilämpöpumppu on tehokas ja monipuolinen lämmönlähde, sillä sen tuottama lämpöenergia on hyödynnettävissä myös käyttöveden lämmityksessä. Nautit tasaisesta lämmöstä vuoden ympäri. Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumppujen etäohjaus ja älykkäät toiminnot tekevät myös käytöstä vaivatonta ja mukavaa. Hankintana ilmavesilämpöpumppu tuottaa vuosittain jopa 1 500 – 2 000 euron säästöt lämmityskuluihin verrattuna esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitykseen.

Näin hankit vesi-ilmalämpöpumpun HVM Energyltä

 1. Ota yhteyttä ja saat asiantuntijan arvion sopivasta asennuksesta.
 2. Laitteen asennus vaivattomasti 2-3 päivässä
 3. Opastamme laitteen oikeaan käyttöön.
 4. Pääset nauttimaan sekä rahan että energian säästöstä.

Mitsubishi Electric vesi-ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric on tunnettu laadusta ja kestävyydestä. Pohjoisiin olosuhteisiin sopivat ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput ovat markkinoiden pitkäkestoisimpia ja energiatehokkaimpia järjestelmiä, mikä tarkoittaa, että ne säästävät sekä asiakkaidemme kukkaroa että ympäristöä.

Mitsubishi Electric logo

Daikin ilma-vesilämpöpumput

Daikin ilma-vesilämpöpumput ovat sopiva vaihtoehto sekä pieniin että isoihin taloihin. Ilma-vesilämpöpumput sopivat myös kodin viilentämiseen erillisen puhallinkonvektorin avulla. Suomessa Daikin on toiminut vuodesta 1974 alkaen ja pohjoismaissa on käytössä yli 250 000 Daikin lämpöpumppua.

Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin

Lämpöpumpulla energiatehokkuutta kotiin tai kiinteistöön

HVM:n ilma-vesilämpöpumput sopivat niin uudisrakennuksiin kuin vanhoihin taloihinkin. Lämpöpumppujen avulla hyvin palvelleet kiinteistöt saadaan päivitettyä helposti uuden vuosituhannen jatkuvasti kiristyviin vaatimuksiin.

 • Huomattavaa säästöä lämmityskustannuksissa
 • Helppo ja nopea asennus
 • Hyödynnä luonnon omaa lämpöenergiaa

Vesi-ilmalämpöpumppu avaimet käteen palveluna. Kysy lisää ja pyydä tarjous

Usein kysyttyä vesi-ilmalämpöpumpuista

 • Mikä on vesi-ilmalämpöpumppu ja miten se toimii?

  Vesi-ilmalämpöpumppu on lämmitysjärjestelmä, joka hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa lämmittääkseen kiinteistöä. Se toimii keräämällä lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtämällä sen veden avulla kiinteistön lämmitysjärjestelmään. Vesi-ilmalämpöpumpun asennus voi tapahtua esimerkiksi talon tai kiinteistön ulkoseinään.

 • Miten valitsen oikean kokoisen vesi-ilmalämpöpumpun omaan kiinteistööni?

  Vesi-ilmalämpöpumpun koon valintaan vaikuttaa useita tekijöitä, kuten kiinteistön koko, eristystaso, sijainti, ilmastolliset olosuhteet ja lämmitystarpeet. Paras tapa valita oikean kokoinen lämpöpumppu on teettää ammattilaisella lämpökuormalaskelma, joka ottaa huomioon kaikki kiinteistökohtaiset tekijät ja auttaa valitsemaan optimaalisen kokoisen lämpöpumpun.

 • Kuinka paljon vesi-ilmalämpöpumpun hankinta ja asennus maksavat?

  Vesi-ilmalämpöpumppujen hankinta- ja asennuskustannukset voivat vaihdella riippuen valitusta mallista, asennuspaikasta, kiinteistön koosta ja muiden lisävarusteiden tarpeesta. Ota yhteyttä ja asiantuntijamme tulee käymään ja laskee sinulle tarjouksen kokonaisurakasta.

 • Tarvitseeko vesi-ilmalämpöpumpun asennukseen erityisiä lupia tai luvitusta?

  Asennusvaatimukset voivat vaihdella paikallisista rakennusmääräyksistä riippuen. Joissain tapauksissa vesi-ilmalämpöpumpun asennukseen voi tarvita rakennusluvan tai muun luvituksen. On suositeltavaa tarkistaa paikalliset määräykset ja vaatimukset ennen asennuksen aloittamista ja hankkia tarvittavat luvat.

 • Mitä huoltoa vesi-ilmalämpöpumppu vaatii ja kuinka usein?

  Vesi-ilmalämpöpumppu vaatii säännöllistä huoltoa, kuten suodattimien puhdistusta ja tarkistusta, lämpöpumpun ulkoyksikön ja lämmitysveden kierron kunnon seurantaa sekä mahdollisen jäätymisen estämistä talvella. Huoltotarpeet voivat vaihdella mallista riippuen, mutta yleensä suositellaan huoltoa vähintään kerran vuodessa. On tärkeää noudattaa valmistajan huolto-ohjeita ja käyttää ammattilaista tarvittaessa huollon suorittamiseen. Hyvin hoidettu vesi-ilmalämpöpumppu voi toimia energiatehokkaasti ja luotettavasti pitkään.

Kiinnostuitko? Kysy lisää

Pyydä tarjous

Energiaratkaisut kotiin, taloyhtiöön tai yritykselle

Kestävät energiaratkaisut ja huollot koko Suomessa. Pyydä tarjous jo tänään, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
Pyydä tarjous
Muista myös kotitalousvähennys