Energiaratkaisut taloyhtiöille

Energiatehokkaat ratkaisut, kuten aurinkopaneelit, maalämpö ja ilmavesilämpöpumput, parantavat taloyhtiön energiatehokkuutta ja asumismukavuutta. Tutustu tarjoamiimme energiaratkaisuihin ja niiden hyötyihin taloyhtiöille.

Pyydä tarjous

Taloyhtiön energiaratkaisut koko Suomeen

HVM Energy toimittaa uusiutuvat energiaratkaisut taloyhtiöihin kaikkialla Suomessa. Oli projektisi suuri tai pieni, asiantunteva henkilökuntamme ja vaivaton prosessimme takaa onnistuneen lopputuloksen.

Suunnitteletko taloyhtiön energiaremonttia tai etsitkö vaihtoehtoja uudiskohteeseen?

Kun suunnittelet taloyhtiön energiaremonttia tai olet etsimässä vaihtoehtoja uudiskohteeseen, me HVM Energyllä autamme löytämään kohteeseesi sopivan energiatehokkaan ratkaisun. Energiatehokkuus on tärkeä tekijä niin uudiskohteissa kuin vanhoissa rakennuksissa, ja uusien energiaratkaisujen avulla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä kustannuksissa samalla kun kohteen ympäristökuormitus pienenee.

Taloyhtiön energiaremontti on usein suuri projekti, mutta sen avulla voidaan säästää merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä. Uusia energiaratkaisuja voidaan käyttää esimerkiksi lämmityksessä tai ilmanvaihdossa. Ilma-vesilämpöpumput, aurinkopaneelit ja maalämpö ovat esimerkkejä uusiutuvista energiaratkaisuista, jotka sopivat talonyhtiöille.

Näin prosessi etenee

 1. Keskustelemme yrityksesi tarpeista ja tavoitteista energiaratkaisun suhteen.
 2. Suosittelemme yrityksellesi sopivat laitteet ja lisävarusteet.
 3. Ammattilaisemme asentavat valitut laitteet
 4. Tarjoamme kattavia huoltopalveluita, jotta yrityksesi energiaratkaisut toimivat aina tehokkaasti ja luotettavasti.

Energiatehokas rakentaminen kannattaa

Uudiskohteissa energiatehokkuus on tärkeä tekijä jo suunnitteluvaiheessa, sekä taloudellisessa että ympäristöllisessä mielessä. Energiatehokas suunnittelu ja oikeiden energiaratkaisujen käyttö auttavat vähentämään rakennuksen energiakustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Energiatehokkuusluokka A tai B ovat tavoittelemisen arvoisia uudiskohteissa. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivat energiaratkaisut ja suunnittelemaan energiaremontin niin, että saat parhaat mahdolliset hyödyt.

Monta vaihtoehtoa taloyhtiön energiaratkaisuksi

Yksi suosituimmista uusiutuvista energiaratkaisuista on ilma-vesilämpöpumppu. Se hyödyntää ulkoilman lämpöä ja muuntaa sen käyttövedeksi ja lämmitykseen. Ilma-vesilämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteiselle öljy- tai sähkölämmitykselle.

Toinen vaihtoehto on maalämpö. Maalämpöpumppu hyödyntää maaperän ja kallioperän lämpöenergiaa ja muuntaa sen käyttövedeksi ja lämmitykseen. Maalämpö on erittäin energiatehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka vähentää huomattavasti taloyhtiön energiakustannuksia. Maalämpö voidaan asentaa myös kerrostaloon jolloin puhutaan useamman lämpökaivon energiakentästä ja usean maalämpöpumpun kokonaisuudesta.

Valitse HVM Energy energiaratkaisujen toimittajaksi

Harkitsetko uusiutuvan energiajärjestelmän hankkimista taloyhtiöön tai muuhun kohteeseen? HVM Energyn asiantuntijat antavat sinulle mielellään lisätietoja uusiutuvan energiaratkaisun käyttöönotosta. Autamme asiakkaitamme niin pienissä kuin suurissakin kohteissa parantamaan energiatehokkuuttaan oikein valituilla ratkaisuilla. Meillä on laaja kokemus erilaisista energiaratkaisuprojekteista, joten voit luottaa asiantuntemukseemme ja ammattitaitoomme.

Miksi valita meidät

 • Yrityksemme toimittaa energiajärjestelmät asiakkaiden tarpeiden pohjalta luotettavasti, tehokkaasti ja taloudellisesti
 • Sitoutunut, ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö ja suorituskykyinen kalusto
 • Kerralla valmista –ajattelu
 • Työmaiden dokumentointi työvaiheittain

Aurinkopaneelit, maalämpö sekä ilma-vesilämpöpumput

Maalämpö taloyhtiöön

Maalämpö on tehokas ja ympäristöystävällinen valinta taloyhtiön lämmitysjärjestelmääksi. Maalämpö hyödyntää maaperän lämpöä ja muuntaa sen käyttökelpoiseksi energiaksi taloyhtiön lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuotantoon. Maalämpöjärjestelmän asentaminen taloyhtiöön on investointi, joka kasvattaa taloyhtiön kiinteistön arvoa, sillä se on ympäristöystävällinen ja kestävä valinta.

 • Maalämpö parantaa taloyhtiön energiatehokkuutta
 • Kestävä ja pitkäikäinen valinta

Aurinkosähköä taloyhtiöön

Aurinkopaneelit ovat taloudellinen valinta sähkön tuottamiseksi, sillä ne voivat vähentää taloyhtiön sähkölaskuja merkittävästi. Aurinkopaneelien asentaminen taloyhtiöön parantaa taloyhtiön energiaomavaraisuutta ja tuottavat päästötöntä energiaa.

Aurinkopaneelit voidaan asentaa moniin eri paikkoihin taloyhtiössä, kuten kattoon tai julkisivuun. Asennus on yleensä nopeaa ja helppoa, ja ammattilaiset voivat auttaa taloyhtiötä valitsemaan sopivan aurinkopaneelijärjestelmän ja asentamaan sen oikein.

 • Kannattava sijoitus tulevaisuuteen
 • Hiljaisia ja huomaamattomia

Usein kysyttyä taloyhtiön energiaratkaisuista

Kiinnostuitko? Kysy lisää

Pyydä tarjous

Energiaratkaisut taloyhtiöön asiantuntevalta toteuttajalta

Kestävät energiaratkaisut ja huollot koko Pohjois-Suomen alueella. Pyydä tarjous jo tänään, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
Pyydä tarjous