Ilmalämpöpumpun asennus avaimet käteen -palveluna

HVM Energy myy ja asentaa ilmalämpöpumput avaimet käteen -palveluna koko Pohjois-Suomen alueella. Ota hyppy kohti pienempää sähkönkulutusta nyt.

Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumpulla säästöjä lämmityskuluihin

HVM Energyn kautta saat ilmalämpöpumput avaimet käteen -pakettina koko Pohjois-Suomen alueella. Asiantuntijamme auttavat sopivan laitteen valinnassa ja hoitavat asennuksen nopeasti ja vaivattomasti. Olipa kyseessä omakotitalo, kerrostalo, toimitilat, kesämökki tai autotalli, oikea energiaratkaisu voi tuoda säästöjä lämmityskuluihin jopa yli 50%. Aloita oma vihreä siirtymäsi ottamalla yhteyttä HVM Energyn asiantuntijoihin.

Lämmitä ja viilennä tilanteen mukaan

Ilmalämpöpumppu on helppo ja käytännöllisen ratkaisu niin lämmittämiseen kuin viilentämiseen. Se on erinomainen lämmönlähde kodin olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle, ja sen avulla säästät lämmityskuluissa jopa yli 50 prosenttia.

Näin hankit ilmalämpöpumpun HVM Energyltä

 1. Ota yhteyttä ja saat asiantuntijan arvion sopivasta asennuksesta.
 2. Laitteen asennus vaivattomasti yhdessä päivässä.
 3. Opastamme laitteen oikeaan käyttöön.
 4. Pääset nauttimaan sekä rahan että energian säästöstä.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric on tunnettu laadusta ja kestävyydestä. Pohjoisiin olosuhteisiin sopivat ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput ovat markkinoiden pitkäkestoisimpia ja energiatehokkaimpia järjestelmiä, mikä tarkoittaa, että ne säästävät sekä asiakkaidemme kukkaroa että ympäristöä.

Mitsubishi Electric logo

Daikin ilmalämpöpumput

Daikin -ilmalämpöpumpuissa tyylikäs muotoilu yhdistyy älykkääseen ja innovatiiviseen teknologiaan. Hiljaiset lämpöpumput sopivat myös kerrostaloasunnon viilentämiseen. Suomessa Daikin on toiminut vuodesta 1974 alkaen ja pohjoismaissa on käytössä yli 250 000 Daikin lämpöpumppua.

 

Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin

Energiatehokas valinta kotiin tai mökille

HVM:n ilmalämpöpumput sopivat niin uudisrakennuksiin kuin vanhoihin taloihinkin. Lämpöpumppujen avulla hyvin palvelleet kiinteistöt saadaan päivitettyä helposti uuden vuosituhannen jatkuvasti kiristyviin vaatimuksiin.

 • Huomattavaa säästöä lämmityskustannuksissa
 • Hyödynnä luonnon omaa lämpöenergiaa

Ilmalämpöpumppu avaimet käteen -palveluna. Kysy lisää ja pyydä tarjous

Usein kysyttyä ilmalämpöpumpuista

 • Mitä ilmalämpöpumpun hankkiminen kustantaa?

  Ilmalämpöpumpun hankintakustannus vaihtelee monien tekijöiden mukaan, kuten laitteen tyypin, merkin, mallin, ominaisuuksien ja asennuksen hintojen mukaan.

 • Minkä verran ilmalämpöpumppu säästää energiaa vuodessa?

  Ilmalämpöpumpun säästämä energiamäärä vuodessa riippuu useista tekijöistä, kuten laitteen tehokkuudesta, käyttöasteesta, asennuspaikasta, lämmityksen lähtöhinnasta ja ilmasto-olosuhteista. Ilmalämpöpumppu voi säästää huomattavan määrän energiaa, jos sitä käytetään oikein ja asennetaan oikein.

  Suomessa ilmalämpöpumpun keskimääräinen sähkönsäästö on noin 25-50% verrattuna perinteiseen sähkölämmitykseen, ja sen arvioidaan voivan säästää 500-1000 euroa vuodessa lämmityskustannuksissa. Ilmalämpöpumpun käyttökustannukset ovat yleensä noin 0,10-0,15 euroa per tunti käyttöä kohden.

  On tärkeää huomata, että ilmalämpöpumpun energiansäästö vaihtelee eri ilmasto-oloissa ja käyttötavoissa. Laitteen tehokkuuteen vaikuttaa myös sen huolto ja ylläpito. Ilmalämpöpumpun säästämä energiamäärä voi vaihdella huomattavasti eri käyttötilanteissa, joten on suositeltavaa keskustella ammattilaisen kanssa ilmalämpöpumpun energiatehokkuudesta ja mahdollisista säästöistä omassa asuinpaikassa.

 • Kuinka usein ilmalämpöpumppu on huollettava?

  Ilmalämpöpumpun huolto on tärkeä osa sen toimintaa ja tehokkuutta. Ilmalämpöpumpun huoltoväli riippuu useista tekijöistä, kuten laitteen iästä, käyttöasteesta, asennuspaikasta ja ympäristön olosuhteista. Yleensä ilmalämpöpumpun huoltoväli on suositeltavaa olla noin vuoden välein, mutta tarkempi huoltoväli kannattaa selvittää laitteen valmistajan ohjeista tai ammattilaisen kanssa.

  Ilmalämpöpumpun huoltoon kuuluu yleensä laitteen puhdistaminen, suodattimien vaihto, ilmavirran mittaus ja tarvittaessa kylmäaineen lisäys. Suodattimien vaihto on tärkeää tehdä säännöllisesti, sillä tukkeutuneet suodattimet voivat heikentää laitteen tehokkuutta ja jopa aiheuttaa laitteen vikaantumisen. Ilmalämpöpumpun puhdistamiseen ja huoltoon kannattaa aina käyttää ammattilaista, joka varmistaa laitteen turvallisen ja oikeanlaisen toiminnan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää

Pyydä tarjous

Energiaratkaisut kotiin, taloyhtiöön tai yritykselle

Kestävät energiaratkaisut ja huollot koko Suomeen. Pyydä tarjous jo tänään, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
Pyydä tarjous
Muista myös kotitalousvähennys