Energiaratkaisut yrityksille

Yritykset etsivät jatkuvasti keinoja parantaa energiatehokkuuttaan ja samalla vähentää ympäristövaikutuksiaan. Uusiutuvat energiaratkaisut, kuten aurinkopaneelit, maalämpöjärjestelmät ja ilma-vesilämpöpumput auttavat yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Tutustu tarjoamiimme energiaratkaisuihin ja niiden hyötyihin.

Energiaratkaisut yrityksille koko Suomeen

HVM Energy toimittaa uusiutuvat energiaratkaisut yrityksiin kaikkialla Suomessa. Oli projektisi suuri tai pieni, asiantunteva henkilökuntamme ja vaivaton prosessimme takaa onnistuneen lopputuloksen.

Suunnitteletko yrityksesi kiinteistön energiaremonttia tai etsitkö vaihtoehtoja uudiskohteeseen?

Kun suunnittelet yrityksesi kiinteistön energiaremonttia tai olet etsimässä vaihtoehtoja uudiskohteeseen, me HVM Energyllä autamme löytämään kohteeseesi sopivan energiatehokkaan ratkaisun. Energiatehokkuus on tärkeä tekijä niin uudiskohteissa kuin vanhoissa rakennuksissa, ja uusien energiaratkaisujen avulla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä kustannuksissa samalla kun kohteen ympäristökuormitus pienenee.

Kiinteistön energiaremontti on usein suuri projekti ja sen avulla voidaan parantaa kohteen energiatehokkuutta sekä säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Uusia energiaratkaisuja voidaan käyttää esimerkiksi lämmityksessä, ilmanvaihdossa ja valaistuksessa. Ilma-vesilämpöpumput, aurinkopaneelit ja maalämpö ovat esimerkkejä uusiutuvista energiaratkaisuista, joita voidaan käyttää yrityksesi kiinteistössä.

Näin prosessi etenee

 1. Keskustelemme yrityksesi tarpeista ja tavoitteista energiaratkaisun suhteen.
 2. Suosittelemme yrityksellesi sopivat laitteet ja lisävarusteet.
 3. Ammattilaisemme asentavat valitut laitteet
 4. Tarjoamme kattavia huoltopalveluita, jotta yrityksesi energiaratkaisut toimivat aina tehokkaasti ja luotettavasti.

Energiatehokas rakentaminen kannattaa

Uudiskohteissa energiatehokkuus on tärkeä tekijä jo suunnitteluvaiheessa, sekä taloudellisessa että ympäristöllisessä mielessä. Energiatehokas suunnittelu ja oikeiden energiaratkaisujen käyttö auttavat vähentämään rakennuksen energiakustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Energiatehokkuusluokka A tai B ovat tavoittelemisen arvoisia uudiskohteissa. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivat energiaratkaisut ja suunnittelemaan energiaremontin niin, että saat parhaat mahdolliset hyödyt.

Monta vaihtoehtoa yrityksesi energiaratkaisuksi

Aurinkopaneelit ovat erinomainen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat vähentää sähkölaskujaan ja samalla vähentää ympäristövaikutuksiaan. Paneelit asennetaan useimmiten yrityksen katolle ja ne tuottavat sähköä aurinkoenergialla.

Maalämpö ja ilmavesilämpöpumput ovat myös erinomaisia energiaratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä vähentämään energiakustannuksiaan. Maalämpö hyödyntää maaperän lämpöä, kun taas ilmavesilämpöpumput hyödyntävät ulkoilman lämpöä. Energiaremontti maksaa itsensä takaisin nopeimmillaan kiinteistöstä riippuen jo muutamassa vuodessa.

Valitse HVM Energy energiaratkaisujen toimittajaksi

Harkitsetko uusiutuvan energiajärjestelmän hankkimista yrityksesi kiinteistöön tai muuhun kohteeseen? HVM Energyn asiantuntijat antavat sinulle mielellään lisätietoja uusiutuvan energiaratkaisun käyttöönotosta. Autamme asiakkaitamme niin pienissä kuin suurissakin kohteissa parantamaan energiatehokkuuttaan oikein valituilla ratkaisuilla. Meillä on laaja kokemus erilaisista energiaratkaisuprojekteista, joten voit luottaa asiantuntemukseemme ja ammattitaitoomme.

Miksi valita meidät

 • Yrityksemme toimittaa energiajärjestelmät asiakkaiden tarpeiden pohjalta luotettavasti, tehokkaasti ja taloudellisesti
 • Sitoutunut, ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö ja suorituskykyinen kalusto
 • Kerralla valmista –ajattelu
 • Työmaiden dokumentointi työvaiheittain

Aurinkopaneelit, maalämpö sekä ilma-vesilämpöpumput

Maalämpö yritykselle

Maalämpö on tehokas ja ympäristöystävällinen valinta yrityksesi kiinteistön lämmitysjärjestelmäksi. Maalämpö hyödyntää maaperän lämpöä ja muuntaa sen käyttökelpoiseksi energiaksi kiinteistön lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuotantoon. Maalämpöjärjestelmän asentaminen taloyhtiöön on investointi, joka kasvattaa yrityksesi kiinteistön arvoa, sillä se on ympäristöystävällinen ja kestävä valinta.

 • Maalämpö parantaa kiinteistön energiatehokkuutta
 • Kestävä ja pitkäikäinen valinta

Aurinkosähköä yritykselle

Aurinkopaneelit ovat taloudellinen valinta sähkön tuottamiseksi, sillä ne voivat vähentää yrityksesi sähkölaskuja merkittävästi. Aurinkopaneelien asentaminen yrityksellesi parantaa energiaomavaraisuutta ja ne tuottavat päästötöntä energiaa.

Aurinkopaneelit voidaan asentaa moniin eri paikkoihin yrityksissä, kuten kattoon tai julkisivuun. Asennus on yleensä nopeaa ja helppoa, ja ammattilaiset voivat auttaa yritystäsi valitsemaan sopivan aurinkopaneelijärjestelmän ja asentamaan sen oikein.

 • Kannattava sijoitus tulevaisuuteen
 • Hiljaisia ja huomaamattomia

Usein kysyttyä yritysten energiaratkaisuista

 • Mitä ovat uusiutuvat energiaratkaisut ja miksi yritysten tulisi niitä käyttää?

  Uusiutuvat energiaratkaisut tarkoittavat energiantuotantomuotoja, joissa hyödynnetään uusiutuvia luonnonvaroja, kuten aurinko-, vesi- ja tuulivoimaa sekä biomassaa. Nämä energianlähteet ovat luonnonvaroja, jotka uusiutuvat jatkuvasti ja ovat siten rajattomia. Uusiutuvien energiaratkaisujen käyttö vähentää yrityksen riippuvuutta fossiilisista polttoaineista, kuten öljystä ja hiilestä, ja siten myös päästöjä ja ilmastonmuutoksen vaikutuksia. Tämä tekee uusiutuvista energiaratkaisuista houkuttelevia vaihtoehtoja yrityksille, jotka haluavat vähentää ympäristövaikutuksiaan ja parantaa kestävyyttään.

 • Miksi yritysten kannattaa siirtyä uusiutuviin energiaratkaisuihin?

  Uusiutuvat energiaratkaisut ovat ympäristöystävällisiä ja vähentävät hiilijalanjälkeä. Niiden käyttö voi myös säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä. Lisäksi yritysten siirtyminen uusiutuvaan energiaan voi olla osa yrityksen vastuullisuusstrategiaa ja parantaa yrityksen mielikuvaa.

 • Mitkä ovat yleisimmät uusiutuvat energiaratkaisut yrityksille?

  Yritykset voivat käyttää useita erilaisia uusiutuvia energiaratkaisuja, kuten aurinkopaneeleja, tuulivoimaa, biomassaa, geotermistä energiaa ja vesivoimaa. Aurinkopaneeleja voidaan asentaa esimerkiksi katolle tai maahan, ja ne tuottavat sähköä auringonvalon avulla. Tuulivoimaa voidaan hyödyntää tuuliturbiinien avulla, jotka tuottavat sähköä tuulen voimasta. Biomassaa voidaan käyttää esimerkiksi biopolttoaineena tai lämmön lähteenä. Geotermistä energiaa hyödynnetään maalämpöpumpuilla, jotka ottavat lämpöä maasta.

 • Mitkä ovat uusiutuvien energiaratkaisujen taloudelliset hyödyt yrityksille?

  Uusiutuvien energiaratkaisujen käyttö voi tuoda taloudellisia hyötyjä yrityksille, kuten säästöjä energiakustannuksissa ja verohyötyjä. Esimerkiksi aurinkopaneelien asentaminen yrityksen kattoon voi vähentää sähkölaskua ja vähentää riippuvuutta verkkosähköstä. Lisäksi jotkut hallitukset tarjoavat verohyötyjä yrityksille, jotka investoivat uusiutuvaan energiaan. Tämä voi auttaa yrityksiä saavuttamaan ympäristötavoitteitaan samalla kun ne säästävät rahaa.

 • Mitä tulee ottaa huomioon ennen uusiutuvan energian ratkaisun valitsemista?

  Ennen uusiutuvan energian ratkaisun valitsemista, yrityksen tulee huomioida muun muassa sen energiankulutus, tilan käyttötarkoitus, sijainti ja ympäristötekijät. Yrityksen tulee myös tutkia erilaisia rahoitusvaihtoehtoja ja tehdä analyysi kustannushyödyistä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää

Pyydä tarjous

Energiaratkaisut taloyhtiöön asiantuntevalta toteuttajalta

Kestävät energiaratkaisut ja huollot koko Pohjois-Suomen alueella. Pyydä tarjous jo tänään, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
Pyydä tarjous