Asiakastarina: "Maalämpö on varma ja vaivaton ratkaisu. Voimme keskittyä varsinaiseen liiketoimintaan ja antaa maalämpöpumpun hoitaa tehtaan lämmityksen."

Lämmitysmuodon vaihto purun poltosta maalämmön huolettomuuteen auttaa kiintokaluste yritystä keskittymään olennaiseen.

Laura-tuotemerkillä kotien kiintokalusteita valmistava Kuivaniemeläinen Kuiva-Kaluste Oy päätti vuonna 2022 muuttaa tehtaansa lämmitysratkaisun purun poltosta maalämpöön. Pumppu oli jo asennettu, mutta poraria odoteltiin.
Syksyllä toimitusjohtaja Vesa Kehusmaa otti HVM Energyyn yhteyttä ja kutsui meidät poraamaan kalustetehtaalleen 4 kpl maalämpökaivoja.
Kehusmaan mielestä kaivojen poraus onnistui erinomaisesti, nopealla aikataululla ja ongelmitta. Maalämpöpumpun tuottama tasainen ja varma lämpö on ollut heille oivallinen valinta. ”Ennen tehtaalla meni 1-2 rekkakuormaa purua talvessa ja purusäiliön täyttö ym. sen polttoon liittyvät huoltotoimet työllistivät kovasti. Yhtiökumppani oli käytännössä talonmiehenä.”
Kokonaisuutena Kehusmaa on tyytyväinen koko energiaremonttiin. ”Maalämpö on varma ja vaivaton ratkaisu. Näin voimme keskittyä varsinaiseen liiketoimintaan ja antaa maalämpöpumpun hoitaa tehtaan lämmityksen”, kertoo tyytyväinen tehtaanjohtaja.

Lisää kirjoituksia